TEA TREE CLEANSER QUANTUM BOOSTER

1 BOTOL : 70 ml

HARGA
PENGGUNA : RM 53.00
AHLI : 31.80

VITAMIN KECANTIKAN DAN PEMELIHARAAN KULIT:
Tea Tree Cleanser mempunyai efek biologis ke atas kulit yang sangat kuat, paling mujarab dan menakjubkan dalam menghambat dan menguraikan pengumpulan esidesi nitrat yang dapat melebarkan pembuluh darah apabila dijadikan minyak urutan bagi sebarang kes kesakitan, bias dan kebengkakan.
Sangat berkesan menghambat reaksi oksidasi kolestrol ‘jahat’ LDC di bawah kulit yang menyebabkan tompokan dan bintik-bintik hitam seperti jeragat yang mencacatkan kecantikan kulit di seluruh tubuh khususnya pada wajah.
Warna hijau dalam Tea Tree Cleanser diekstrak dari pigmen tumbuh-tumbuhan yang didapati mampu mencantikkan dan menyegarkan kulit kerana ia amat dominan pada sel-sel kulit kerana kehilangan oksigen.
Pigmen pemantul warna yang disinari cahaya putih pada Tea Tree Cleanser secara semulajadi menjadi satu kekuasaan yang berpotensi sebagai warna yang paling mahal untuk mencetus rasa umpama primadona bersama para bangsawan.
Tea Tree Cleanser juga merupakan antiseptik semulajadi yang memiliki sifat-sifat virus, anti-bakteria dan anti-kulat. Formulasi khusus bersifat secara keseluruhan tanpa mengeringkan kulit. Kesan kombinasi 48 jenis sebatian organik semulajadi menjadikannya bukan sekadar pembersih biasa malah paling cepat menyesuaikan diri dalam sebarang keadaan mencemarkan.
Tea Tree Cleanser mampu menarik molekul-molekul air di persekitarannya lalu membentuk larutan dan berlakulah proses penyejatan pada kulit. Daripada proses inilah tenaga yang tercemarkan akan turut lenyap. Kulit akan kembali normal dan terlindung daripada pencemaran yang berulang. Tidak kira apapun puncanya: alahan, permakanan atau persekitaran, Tea Tree Cleanser meringankan masalah kulit yang dihadapi.
Tea Tree Cleanser telah dipertenagakan dengan frekuensi dedaun hijau untuk merangsang keseimbangan dan keharmonian kulit. Ia bertindak sebagai pengion (aktiviti ion-ion negatif) yang dapat menjadikan sel-sel kulit lebih segar dan bermaya. Tea Tree Cleanser bukan sahaja sesuai untuk rawatan kecantikan kulit, ia juga membantu mengatasi masalah seperti bengkak, terseliuh dan sebagainya.

KEBAIKAN TEA TREE CLEANSER:

• Sangat sesuai untuk kulit bayi dalam satu titik pencuci kulit melalui mandian.

• Amat baik untuk rawatan rambut berkelemumur.

• Amat berkesan menghilangkan kutu di kepala.

• Tea Tree Cleanser sebagai penangkis serangan radikal bebas yang menyebabkan sel-sel kuat menjalani penuaan diri.

• Mengatasi masalah jerawat, bisul dan lain-lain.

• Meleraikan radiasi bebas seperti UV dan gelombang mikro yang menjejaskan kulit.

• Meleraikan keradangan dan kesan kulit terbakar.

• Meningkatkan daya perlindungan kulit.

• Boleh juga digunakan untuk masalah tonsil, jangkitan gusi, ulser mulut, ruam dan sebagainya.

CARA PENGGUNAAN :

• Buihkan 2 – 3 titik bersama air di atas tapak tangan dan cucilah muka atau bahagian yang ingin dibersihkan, kemudian bilas.

• Bagi masalah penyakit kulit atau bengkak, sapukan dengan kerap di sekeliling bahagian bermasalah, biarkan kering dan cuci perlahan-lahan.

Untuk online order sila SMS/WHATSAPP/CALL 012 - 976 5907 (PN. FANA) atau 010 - 529 9231 (FARMASI CVTSB)
PENGEPOSAN DILAKUKAN MELALUI GDEX, RM11.60