AROMA TEA 7

1 KOTAK : 20sachets x 25gm

HARGA
PENGGUNA : RM 55.10
AHLI : RM 48.80


Minuman beraroma serai dari sari ekstrak serai (Cymbopogon citrates) yang cukup lazat. Ia kaya dengan antioksida, vitamin, mineral teutamanya dari acai berry, debunga lebah, collagen dan citrus bioflavonoid. Dipertenagakan melalui metadologi getaran untuk meningkatkan keberkesanannya. Ia adalah minuman yang amat baik untuk kesihatan. Gula yang digunakan adalah dari gula buah dextrose monohydrate dan juga stevia yang tidak mempunyai sebarang kalori.

• Membantu menjaga bentuk badan yang ideal.

• Membantu menurunkan paras kolestrol.

• Menstabilkan tekanan darah.

• Sesuai diminum oleh pesakit diabetis.

• Sesuai untuk semua peringkat usia.

• Amat baik untuk kecantikan kulit.

Acai berry mempunyai sumber antioksidan antocyanin tertinggi dan terkenal sebagai sumber yang amat baik untuk menurunkan berat badan kerana kemampuan untuk meningkatkan kadar metabolik tubuh melalui proses thermogenesis. Ia juga memberikan tenaga dan mengelakkan keletihan.
Citrus bioflavonoids adalah dari buah citrus aurantium (lemon) yang mengandungi sifat menghalang reseptor dari estradiol (estrogen kurang baik). Estrogen ini mempunyai kesan tidak baik ke atas tubuh seperti menambahkan lemak badan, kembung (bloating) dan menyimpan lebih air (water retention)
Marine collagen adalah sumber yang tinggi dengan vitamin dan mineral dan amat baik untuk memelihara kulit, menyokong tendon dan ligament tulang dan digunakan sebagai makanan untuk anti penuaan.

Untuk online order sila SMS/WHATSAPP/CALL 012 - 976 5907 (PN. FANA) atau 010 - 529 9231 (FARMASI CVTSB)
PENGEPOSAN DILAKUKAN MELALUI GDEX, RM11.60