BEAUTY DRINK BEAUTIFUL SKIN COLLAGEN

1 SET : 400gm + 150ml + 150ml

HARGA
PENGGUNA : RM RM 106.00
AHLI : RM 90.10


SERLAHKAN OTOT PADA KULIT WAJAH YANG SENTIASA MUDA
Pengenalan
Hidrolisis Kolagen Marin ini dihasilkan oleh Rousselot, France, pengarah kalogen yang paling terkenal di dunia. Kombinasi serbuk Fiber barli dan Vitamin C membantu untuk meningkatkan kadar kecepatan proses pembaikpulih kulit. Ia digunakan untuk menegangkan kulit, menganjalkan kulit, mengurangkan kedutan serta garis-garis halus pada kulit. Ia sangat baik untuk kesihatan tulang juga.
Hidrolisis Kolagen Marin
Berasal 100% daripada kulit ikan melalui sekala proses enzimatik hidrolisis. Perlu di ketahui bahawa 75% daripada pembinaan kulit kita terdiri daripada kolagen.

Apa itu kolagen?
Kolagen adalah protein utama pada tisu penghubungan dalam mamalia dan merupakan salah satu protein yang panjang disamping struktur fibrous protein yang berbeza daripada protein globul (enzim). Kolagen memainkan peranannya dalam kesihatan penjagaan kulit, tulang, kartilaj, rambut, kuku dan gigi. Rantaian kolagen yang kuat juga dikenali sebagai fiber kolagen yang merupakan komponen utama pada matrik ekstrak selular yang mengukuhkan tisu serta struktur sel.
Kolagen merupakan komponen utama dalam fascia, cartilage, ligemen, tendon tulang serta kulit. Dengan adanya lapisan keratin yang lembut, ia membantu dalam menguatkan saluran darah serta memainkan peranannya dalam membentuk tisu tubuh.

FORMULA 1 – MINUMAN KECANTIKAN DAN KESIHATAN TULANG DAN OTOT
FIBER BARLI DAN KOLAGEN
Memperkenalkan revolusi minuman kecantikan kulit dalam penemuan terbaru komposisi kimia yang ideal. Fiber Barli Kolagen yang diaktifkan dengan frekuensi Hidrolisis Kolagen Marin dan Vitamin C. Fiber Barli Kolagen memiliki tingkat kadar zat dengan sifat-sifat zat yang melalui teknologi pemecahan molekul yang berenergi.
Kini anda boleh memiliki kulit yang sihat dengan kombinasi 3 formula gabungan aliran tenaga frekuensi kolagen.
“Bagi wanita yang telah berumur dan mengalami masalah kulit kering adalah sangat perlu mengikuti rawatan minuman kecantikan dan kesihatan tulang dan otot”.

PENGHANTARAN KHUSUS KOLAGEN DALAM KUMPULAN PROTEIN MELALUI FREKUENSI YANG TEPAT
Plasma bahagian cecair di dalam darah membawa pelbagai unsur lain yang terdapat di dalam hati selain dari sel darah merah. Di dalam cecair ini 90% daripadanya adalah air, garam, mineral, karbohidrat, lemak dan beratus-ratus jenis protein yang berbeza yang mengikat lipid dan membawanya ke dalam tisu terutamanya di kulit. Sekiranya kolagen dalam berbagai kumpulan yang berbeza-beza ini tidak di pandu melalui frekuensinya ke tisu maka lipid ini secara rawak akan hanyut ke merata tempat dan menyebabkan masalah kesihatan dan boleh membawa maut.

KOLAGEN DALAM FREKUENSI HORMON KESUBURAN
Di dalam rahsia kecantikan hormon kesuburan pada wanita berperanan sebagai penghantar khusus, iaitu sebagai pengangkutan. Ia mengikat lipit seperti kolestrol, hormon, bilirubin, pigmen hempedu kuning tosik yang mengawal kecantikan kulit. Hormon ini akan meninggalkan unsur-unsur beracun di dalam hati dan mengambil nutrien yang khusus untuk keperluan kulit.
Apabila ini semua dipertimbangkan, kolagen dalam bentuk protein ini yang dirangsang melalui frekuensi yang tepat akan dapat di selaraskan untuk menentukan bukan sahaja kedudukan yang memerlukan tetapi juga jumlah yang dihantar.
Semua ini merupakan indikasi suatu kesempurnaan yang mempersonakan keayuan wanita dalam memelihara kecantikan yang amat memerlukan protein kolagen yang lebih untuk merangsang hormon kesuburannya berbanding lelaki.
Frekuensi yang tepat ini adalah perlu memandangkan beribu-ribu kejadian biokimia yang berbeza terjadi di dalam badan kita secara rawak mengikut emosi dan pemikiran kita. Selepas mengamalkan formula ini saya berharap seluruh trillion molekul protein dari hormon di dalam badan anda akan bekerja secara seimbang dan harmoni di dalam keadaan yang menakjubkan, kulit anda akan menghasilkan keputusan yang amat menakjubkan seperti kulit bayi yang bersih kerana semua molekul ini tumbuh dari pembahagian sel tunggal bermula di dalam kandungan lagi.
“sebenarnya kulit yang lebih anjal lebih menampakkan rahsia awet muda”

“KESIHATAN DARAH ADALAH ASAS KEPADA KESIHATAN KULIT”.
Mekanisma yang mengawal secara harmoni untuk mempastikan nutrien dapat mengalir dan melepasi dinding arteri untuk mampu menyerap ke dalam tisu-tisu kulit dengan mudahnya pastilah daripada rahsia darah yan cukup bertenaga. Aromaterapi Shower Gel dipertenagakan dapat membantu penembusan nutrien ke kulit dengan lebih efektif. Nutrien yang besar dan berat akan dikenalpasti untuk disekat agar tisu kulit tidak menghadapi keradangan.
Mekanisma khusus ini adalah sebenarnya bergantung dengan frekuensi yang dirakam agar tekanan darah dan cecair plasmanya dapat bekerja secara seimbang untuk mengangkut nutrien yang diperlukan dengan tepat untuk kulit.
Kesihatan otak juga dapat meningkatkan kecerdasan berfikir apabila bahan-bahan asid yang berbahaya telah cukup dicerna dan tidak memusnahkan sel-sel saraf (neuron) otak akan terselamat dan dilindungi kerana aliran masuk nutrien ke dalam organ yang amat sensitif dapat dikawal.

REVOLUSI TENAGA FREKUENSI KUNING MENGAKTIFKAN KOLAGEN DIBAWAH KULIT. HANYA DENGAN PENJAGAAN MINIMUM DALAM RUTIN PENJAGAAN SECARA MANDIAN SEHARIAN

•Shower Gel Peppermint (Aktifkan Darah)

•Shower Gel Rosemary (Merehatkan otot untuk penyerapan zat berat ke tulang)

•Minuman Fiber Barli Kolagen dan Vitamin C

KEBAIKAN-KEBAIKAN SET LENGKAP FORMULA:

•Frekuensi pengaktifan kolagen di dalam tubuh

•Ia membina semula lapisan kulit baru tanpa menghakis atau mencederakannya

•Sempurna walaupun anda menghadapi masalah kulit yang kritikal

•Menyingkirkan kulit mati dan menggalakkan penghasilan kulit baru

•Proses penyembuhan kulit secara dalaman hingga tahap epidermis

•Mengandungi ekstrak Peppermint Rosemary Pro dan Vitamin B5 untuk meneutralkan kesan asid pada kulit berminyak dan tidak perlu risau dengan lapisan pelembap walaupun terdedah pada lapisan suria di siang hari

•Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

FORMULA 2 – SHOWER GEL ROSEMARY
SHOWER GEL ROSEMARY DALAM FREKUENSI KOLAGEN PERMAISURI MINYAK DALAM DUNIA KECANTIKAN KULIT
Tanda-tanda kulit yang tidak sihat apabila kekurangan kolagen:

•Jari-jari kaki mulai berketak

•Rambut semakin halus dan tidak mudah di lentur pada kedudukan asal

•Rambut yang hitam mulai perang menandakan kesihatan darah yang menjaga kulit tidak sihat

•Kulit bibir hitam dan kering

•Kedutan pada bawah mata dengan warna kulit dibawah mata menghitam sebagai tanda banyak kolestrol di bawah kulit

•Jerawat dan kutil-kutil lemak yang timbul dan kekal pada bahagian bawah ketiak

•Kulit telinga menjadi tebal menghitam

•Kecutan pada kulit lambat menegang apabila dipicit

•Masalah tulang

•Otot yang mengendur

“Tinggalkan cara lama mencantikkan kulit dengan teknik pengelupasan yang menyakitkan”

SHOWER GEL AROMATERAPI
Memberi keseimbangan yang tepat pada kulit berminyak agar sebelum (thick substance) yang dihasilkan dapat melindungi kulit daripada bakteria dan lain-lain masalah luaran. Ia juga dapat mengawal kulit daripada mengeluarkan sebum berlebihan membuatkan kulit ‘huru-hara’.

KULIT KEPALA BERMINYAK?
Semua orang terlalu biasa dengan masalah sebegini tetapi kita juga perlu tahu padah yang lebih buruk jika kulit kita kering, berbelak, kusam, kasar dengan di tandai oleh keadaan rambut yang getas iaitu rapuh menghalus dan mudah putus.

KENAPA PERLU GUNA SHOWER GEL AROMATERAPI?
Aromaterapi adalah minyak yang memiliki nilai estetika dengan bau-bauan sebagai daya penarik mengandungi kolestrol baik yang sangat sesuai untuk tujuan kecantikkan. Minyak Aromaterapi yang halus dan aktif mampu menembusi kulit seperti menyuntik kulit menjadikan kulit berseri seperti kilauan cahaya.
Di sinilah rahsia keunikan pati asli Essential Fatty Acids di dalam aromaterapi yang membina semula kulit dengan memberikan lapisan, menenang dan menebalkan kulit daripada serangan atau iklim. Ia mampu memupuk kesuburan dan membaikpulih tekstur kulit serta melindungi kapilari kulit daripada meradang akibat berjemur di tengah panas.

MINUMAN SERAT BARLI KOLAGEN DAN VITAMIN C
Diperkaya dengan potassium yang dapat meningktkan daya ingatan dan secara langsung ini menyegarkan daya ingatan kulit untuk mempertahankan maklumat yang dikandunginya. Kesan awet muda sebenarnya amat berkait rapat dengan daya ingatan yang sempurna.
“Rahsia kecantikan kulit perlu pendedahan pada radiasi merah untuk mengaktifkan darah melalui sinaran infra merah pagi dan petang”.

RAHSIA KUNING DALAM KECANTIKAN KULIT
Warna kuning matahari amat relevan dengan rahsia kecantikan kulit, merangsang serum di bawah kulit sebagai pelembap semulajadi yang lebih sesuai. Kolagen, dapat menegangkan tisu kulit dan menanggalkan timbunan melanin yang menyakitkan kulit sehingga wajah kulit tidak berseri menjadi kusam.

SHOWER GEL ROSEMARY (MANDI – PETANG SEBELUM TIDUR)
Ini bukan produk kecantikan untuk pemutihan atau pencerahan kulit, formula ini dirakam dengan tenaga kuantum mekanik untuk meningkatkan momentum praktikal energy dan praktikal Volume Total menjadi lebih berkesan berkali-kali ganda dan mengembalikan ketegangan kulit semulajadi yang asli. Mampu menanggalkan kesan bintik-bintik perang gelap di muka, menegang, menyegar dan menyejukkan, kulit tidak terasa perit selepas di cuci dan kandungan yang bercampur minyak rosemary menyahtoksin kulit dan berbagai radiasi. Ia juga melarutkan dengan mudah bahan solekan.
Minyak essential di dalam shower gel mampu melakukan penyerapan pantas atau transdermal ke lapisan dalam kulit dengan cekap. Dengan sensasi yang nyaman dan meninggalkan haruman yang menyegarkan pada kulit. Membolehkan kulit menyerap oksigen serta mengurangkan bakteria. Formula ini akan memberi istirehat yang sangat berkualiti apabila digunakan untuk mandian sebelum tidur bermula pada sebelah petang. Otot kulit dapat lebih rehat untuk membina tisu-tisunya menjadi lebih anjal.
“kemasan bedak make-up diragui kesuciannya”
Maka gunakan pencuci Shower Gel Peppermint atau Shower Gel Rosemary dengan PH 5.5 lembut pada kulit dan mengawal sebum secara berkesan, membersihkan pori-pori yang tersumbat dan menanggalkan sel-sel kulit yang mati dan mendorong pembaharuan kulit. Ia jua menghilang dan mengurangkan jerawat dalam beberapa hari sahaja.
Kulit yang cerah tanpa cela tidak bermaksud ia sihat dan sempurna. Kulit seperti ini mempunyai risiko kapilari mudah pecah dan sekaligus menjadi sensitif kepada agen perosak kulit seperti kepanasan, stress dan alkohol.
“Molekul essential oil shower gel aromaterapi dengan minuman kecantikan fiber frekuensi kolagen dapat memperkuatkan otot kulit dan kesihatan tulang”.
Tujuh tanda kulit tidak sihat dan tidak semestinya pada yang telah berusia kerana tanda-tanda sebegini juga boleh berlaku pada bayi dan kanak-kanak.

•Garis halus dan kedutan

•Permukaan kulit kering

•Tona kulit tidak sekata

•Tompok dan bintik hitam

•Tekstur kulit yang kurang pejal

•Pori-pori yang besar pada wajah

•Pigmentasi kulit kasar

•Minyak berlebihan dari kelenjar minyak

Kenapa perlu guna shower gel aromaterapi?
Bebas daripada bahan-bahan iritasi dan perangsang. Shower gel aromaterapi, bahan berkualiti sebagai rutin penjagaan yang ideal untuk kesihatan kulit.
Formula efektif sebagai produk inovatif yang mampu dimiliki dan dirumus dengan adunan pelbagai pati bunga secara sinergi mengikut gabungan pasangan minyak yang mengikut kestabilan molekul zat-zat dan vitamin yang dikandunginya dalam sifat wangian semulajadi dan menyegarkan.

FORMULA 3 – SHOWER GEL PEPPERMINT
Memperkenalkan rumusan tindakan anti-melanin yang terperangkap jauh ke bawah kulit dan seterusnya dapat memperbaiki sambungan derma-epiderma yang juga bertanggungjawab memerangkap melanin dan mencerahkan kulit yang telah dipenuhi dengan bintik-bintik gelap. Formula Shower Gel Peppermint ini dapat menyempurnakan ketidakseragaman warna kulit. Menyerap minyak berlebihan yang menjadi penyebab bintik-bintik hitam dan kesan jerawat, memperbaiki keseimbangan mineral kulit supaya ia nampak sihat.

HASIL SELEPAS MENGGUNAKAN SHOWER GEL ROSEMARY DAN PEPPERMINT DALAM MANDIAN PAGI DAN PETANG
90% wanita mengesahkan Shower Gel Aromaterapi berkesan dan umumnya kulit mereka lebih lembut, licin, halus dan berkilau
85% mendapati kulit mereka lebih berseri
90% mengatakan mereka memiliki kulit lebih cantik dari zaman usia muda dahulu
“Direka khas menyatukan dan memberikan tenaga pada kulit yang kusam”.
“Ramai wanita yang menjadi puteri lilin, takut kulit gelap dibakar oleh kesan-kesan buruk sinaran matahari”.
Kulit yang lutsinar dengan kuasa pelembab yang semulajadi bertindak seiring dengan kesan bakar suria. Kulit anda tidak lagi perlu dimanjakan dengan pelbagai jenama pelembab seperti UV Plus Protective.
“Tidak mungkin shower gel berjenama lain yang menggunakan bahan kimia mempunyai kuasa klinikal menakjubkan sebegini”

FAKTOR PENYEBAB TIMBUL BINTIK-BINTIK HITAM
Bila kulit terdedah terlalu lama pada sinar matahari ultraviolet (UV) di waktu tengahari kadar tekanan oksigen menjadi lebih rendah dan ini melemaskan kulit dan akhirnya semua jenis bahan pelembab kulit bertukar menjadi toksik yang mengubah sifat tyrosine ke melanin. Kulit orang-orang di Asia mengandungi lebih banyak pigmen.
Sel-sel yang dihasilkan oleh pigmen sangat aktif ketika cuaca terlalu panas, melanin sebenarnya adalah kubu atau perisai yang bertindak melindungi kulit daripada panahan sinar cahaya matahari. Sistem pesanan pada kulit daripada kulit akan menghantar mesej dengan tepat untuk menghasilkan melanin pada saiz dan nisbah yang tepat mengikut keadaan kulit dan tahap cahaya yang merangsang kulit. Tetapi kadangkala ia tidak berlaku dengan lancar jika kulit kehilangan tenaga dan zat untuk bekerja secara harmonis dan terjadilah bintik-bintik hitam.

SOLAR PLEXUS KUNING SEBAGAI WARNA PEMBERSIH HATI UNTUK KESIHATAN KULIT YANG MERANGSANG ZAT-ZAT PEMAKANAN
0.5 mili saat, atau mungkin kurang dari itu. Input atau mesej bentuk gelombang bunyi merebak masuk melalui beratus-beratus juta partikel cahaya yang diserap pada kulit dan mencegah minda untuk di proses akan mengikut frekuensi fungsi warna kuning yang dirakam untuk rawatan pembersih hati dan kulit, sebagai dua agen terbesar pada tubuh manusia. Bayangkan jika mesej yang tepat untuk kulit ini dihantar secara berulang kali pada setiap hari dan dalam tempoh 30 hari kulit yang rosak akan dapat di sembuhkan dan adalah mustahil bagi kerja perawatan kulit yang biasa. Kulit anda tidak lagi sensitif pada matahari.
Jika sesuatu produk menjanjikan kulit yang cerah dalam masa dua atau tiga minggu kemungkinan besar ini mengandungi bahan yang berbahaya kepada kulit muka. Produk pemutih sebenarnya membuatkan kulit semakin nipis dan lebih sensitif pada cahaya matahari. Seterusnya, melanin akan menghasilkan sel-sel kulit yang tidak matang dan cepat musnah dan tertinggal pada kulit menjadi pigmentasi dalam bentuk bintik-bintik hitam.
Bahan pemutih mengadungi bahan penghakis yang dapat menipiskan lapisan permukaan kulit. Kajian menunjukkan bahawa kulit yang cergas lebih banyak menghasilkan warna kulit pigmen. Produk peluntur sentiasa diragui kerana ia pasti mengandungi toksid merkuri yang dapat merosakkan lilitan saraf dan otak kita. Ia juga boleh menyebabkan terjadi komplikasi kesihatan yang amat membimbangkan. Paling tidak, ini akan mengubah personaliti, insomnia dan hilang daya ingatan jangka pendek dan potensi kepada pelbagai penyakit berat.
“Jaga baik hatimu dengan sepenuh hati”
“Kulit yang bersih mencerminkan pemikiran yang bersih yang lahir dari perasaan yang murni”.
Hati dalam frekuensi tenaga kolagen kuning menyingkirkan bahan racun yang terdapat dalam darah melalui hempedu atau organ-organ perkumuhan. Ia juga memastikan asid amino dalam tahap normal yang berlebihan akan di bawa keluar dari badan.
Ia menyingkirkan sel-sel darah merah yang mati di tukar kepada jus hempedu dan zat besi disimpan untuk kegunaan kesihatan kulit sebagai agen yang terbesar menggunakan hati dalam sistem atau fungsi secara simbolik untuk keperluan masa depan dan masa sekarang.

Cadangan Pengambilan:
2 sudu setiap hari untuk kecantikan kulit
2 sudu 3 kali sehari untuk penjagaan otot dan tulang

Jangka Hayat:
18 bulan dalam keadaan tertutup (tidak terdedah kepada udara di bawah suhu 30 darjah Calcius dan disimpan di tempat yang kering.

Untuk online order sila SMS/WHATSAPP/CALL 012 - 976 5907 (PN. FANA) atau 010 - 529 9231 (FARMASI CVTSB)
PENGEPOSAN DILAKUKAN MELALUI GDEX, RM11.60