BRAINY SUGAR ENERGY BSE-1234 KIDS

1 BOTOL : 4 botol x 200 biji

HARGA
PENGGUNA : RM 104.40
AHLI : 74.20


(PENCETUS REAKSI PENGESANAN POSITIF IBU BAPA & ANAK-ANAK)
Formula ini dihasilkan menurut keseimbangan tahap tenaga yang tersusun dan teratur secara peringkat umur. Bermula sejak lahirnya seseorang, program DNA akan mencerna menurut sistem tertentu.
Usia pada pringkat kanak-kanak sepatutnya di isi dengan program yang berupaya membina kekuatan berfikir secara kreatif di samping kecergasaan fizikal. Setiap organ tubuh pula memiliki tenaga potensi tertentu untuk saling merangsang keupayaan seluruh tubuh untuk menghasilkan tindak balas positif atau negatif secara jasmani dan rohani.
Namun kebanyakkan kanak-kanak pada zaman ini telah begitu terdedah kepada pelbagai risiko pengubahsuaian genetik yang mengakibatkan lemahnya daya befikir dan fizikalnya sendiri yang turut lemah. Aspek pemakanan adalah faktor paling utama dalam masalah kesihatan dewasa ini.

MERANGSANG REBESAN HORMON UNTUK DAYA BERFIKIR
Hormon-hormon yang dirembeskan oleh otak adalah neurotransmiter yang menjadi pengutus yang bergerak dari satu sel otak ke sel otak yang lain. Neurotransmiter adalah isyarat kimia yang digunakan oleh neutron-neutron otak untuk berkomunikasi antara satu sama lain yang akan membuat otak berfungsi. Neurotransmiter inilah yang sebenarnya yang membantu dalam menentukan bagaimana kita berperasaan, berfikir dan bertindak.

RANGSANGAN GEMA DI OTAK
Formula ini menerbitkan rangsangan otak yang paling dasar iaitu nukleus sel melalui tenaga yang di nilai sebagai gelombang berfrekuensi rendah dan cetusan gema yang konsisten. Tenaga yang tidak dapat dikesan melalui pengukuran biasa tetapi ia wujud dalam bentuk kepercayaan, kegeningan, kesabaran, keikhlasan dan keredhaan yang sangat berkuasa. Bagi mereka yang telah melepasi umur 12 tahun, formula ini akan bertindak untuk ‘mengembalikan’ semula semua nilai atau karakteristik yang sebenarnya tersimpan di dalam setiap sel tubuh. Rangsangan demi rangsangan melalui pengambilan yang kerap dan konsisten memberikan daya yang seimbang untuk melakukan proses pengubahan secara spiritual, emosi, minda malah hingga ke tahap fizikal.

MENGHANTAR ISYARAT SPESIFIK KEPADA KAWASAN OTAK SPESIFIK BAGI MENJANA RANGSANGAN ORGAN BERKAITAN
Tahap umur yang dikemukakan adalah rujukan bagi tahap psikologi. Pengguna pelbagai peringkat usia boleh mengambil formula ini yang akan bertindak mengikut sistem tubuh secara semula jadi.
Menggabungkan tahap tenaga paling dasar iaitu spirit, emosi dan minda secara relatif dengan tahap fizikal berasaskan prinsip keserentakan dalam menuju kehidupan yang sihat dan sejahtera. Membantu merangsang proses mengenalpasti kecenderungan dan kemahiran diri dalam membentuk pengkhususan bidang akan diceburi sebagai kerjaya yang harmoni. Tanpa sebarang komplikasi dan kesan sampingan. Tanpa peralatan perangsang otak seperti ‘Brain Pacemaker’ dan sebagainya yang boleh memberikan banyak gangguan kepada isyarat asal tubuh.

KAEDAH PENGAMBILAN
Terdapat 4 botol formula Brainy Sugar Energy (BSE1234Kids) mengikut spesifikasinya. Mulakan dengan formula pertama (Happy Genius) sehingga keempat (Bold & Brainy). Setiap satu formula perlu diambil dalam tempoh 7 hari disusuli dengan yang lain pada minggu berikutnya. Pastikan pengambilan yang berterusan dan konsisten selama sebulan. Pengawasan dan penumpuan ibu - bapa/waris diperlukan.
Kemam atau masukkan ke ¼ gelas air untuk diminum:
3 BIJI FORMULA SETIAP 1 JAM 7 KALI SEHARI

Formula yang mencetus kehadiran tenaga dalam perangsangan yang diperlukan untuk menerbitkan tindakan/reaksi otak. Cetusan dapat diukur melalui kecepatan mesej/isyarat sehingga 0.5 milisaat untuk sampai ke otak melalui sistem deria dan litar neuro.
Teruskan pengambilan Brainy Sugar Energy (BSE1234Kids) pada setiap bulan untuk kesan yang maksima.

• Mencetuskan daya kepada akal untuk berfikir bermula daripada bayi/kanak-kanak.

• Merangsang perasaan “suka dan hendak” – “semuanya baik”.

• Merangsang rasa kepuasan sebagai satu keperluan otak.

• Mencetus rasa penghargaan dan hormat kepada diri sendiri.

• Menyerlahkan personaliti sebenar.

• Meningkatkan “kesedaran diri”.

• Memberikan isyarat positif kepada tubuh melalui otak.

• Menukar corak tenaga dan karakter menurut masej yang dihantar.

• Mengawal keadaan kecenderungan nagatif.

• Mengubah secara kimia zat-zat makanan yang terpendam.

• Meningkatkan rangsangan otak.

• Memberikan rasa selesa dan tenang.

• Meningkatkan daya ketahanan fikiran dan tubuh.

Untuk online order sila SMS/WHATSAPP/CALL 012 - 976 5907 (PN. FANA) atau 010 - 529 9231 (FARMASI CVTSB)
PENGEPOSAN DILAKUKAN MELALUI GDEX, RM11.60